OV-talent

Naarmate de wereld evolueert, evolueert ook het bedrijf – met name de technologie die u nodig hebt om uw concurrentievoordeel te behalen. Onze missie is simpel: “een omgeving creëren die levenslange relaties bevordert, onze klanten en ons talent in staat stelt om software van wereldklasse te ontwerpen en ontwikkelen”.

cultuur

Bij OV werkt iedereen samen om oplossingen te leveren en we geloven echt dat we zo sterk zijn als onze zwakste schakel, daarom komt echt succes wanneer we allemaal samen presteren, niet individueel.

Waarden van de
OV-burger

Wij geloven in mensgerichte software, de kracht van technologie en uiteindelijk het succes dat voortkomt uit een gezamenlijke inspanning. Het zal voelen alsof we echt samen iets aan het bouwen zijn. Ons doel is om een ​​relatie te creëren die een leven lang meegaat. De ervaring die je van het OV-team mag verwachten, is om te werken met een enthousiaste en nieuwsgierige groep probleemoplossers die een groot deel van je bedrijf zullen gaan uitmaken.

Over Ons

De OV-natie

Onze cultuur

We hebben een hard-play-hard houding bij Open Vantage. We nemen onze verantwoordelijkheid naar onze klanten heel serieus, maar begrijpen ook dat downtime erg belangrijk is. Het draait allemaal om de balans tussen werk en privé en we streven er constant naar om dit voor alle medewerkers te bereiken. We zijn een gezin en zorgen voor elkaar alsof we dat waren.

Flexibiliteit en verantwoordelijkheid

Als voorstanders van technologische vooruitgang begrijpen we het belang van de migratie naar de moderne manier van werken. Werken op afstand is nu het nieuwe werken, maar wij als OV pleiten hiervoor door werken op afstand te koppelen aan verantwoording. Het komt allemaal neer op de zelfstartende mentaliteit, vertrouwen, vrijheid en het vaststellen van de parameters voor ‘zelfsturende’ groei.

Mensgerichte software

Mensen brengen dingen op gang en laten het gebeuren. Ons succes en onze rijkdom worden bepaald door onze mensen. Dag in dag uit zij aan zij werken met een gemeenschappelijk doel, waar we leven en kameraadschap ademen, wat betekent dat we de mensen om ons heen helpen, samen prestaties vieren en, nog belangrijker, samen uitdagingen aangaan.

Kansen

Werk met ons

Huidige kansen
React Developer

React Developer

Any unit of code that can be evaluated to a value is an expression.
Intermediate - Senior Position
Duration: Permanent
Main Skills Needed: JavaScript frameworks - React, ES6 Knowledge, HTML5, CSS
Bonus Skills: React Native,

Partner met ons

OV is uw digitale transformatiepartner. Neem contact met ons op om te zien hoe we kunnen samenwerken.

OV-verwijzingsprogramma

Een voorsprong hebben? Verwijs werk door naar OV en verdien wat extra zakgeld.