Product
Ontwikkelingslab

Betere software sneller

Van startups tot grote ondernemingen, we houden van het bouwen van complexe, baanbrekende software. Met een cultuur van persoonlijke groei, leren en training, zal ons flexibele team van toonaangevende software-ingenieurs ervoor zorgen dat we stabiele, veilige en flexibele oplossingen leveren op basis van de allernieuwste technologie├źn.

OV biedt volledige softwareontwikkelingsdiensten, ontworpen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien, uw investeringsrendement te verhogen en de concurrentie een halt toe te roepen. Om bedrijfsdoelen te optimaliseren, te innoveren en te bereiken, heeft u een partner nodig die uw bedrijf en alle processen daarin begrijpt en deze kan vertalen naar oplossingen van wereldklasse.

OV’s ontwikkelingsstappen

Agile ontwikkelingsproces

plan

Het is niet nodig om uw wielen te laten draaien. Met een complete set gebruikersreizen, prototypes en technische specificaties van het Design Lab, begint het ontwikkelteam met agile sprintplanning. Het hele technische team, inclusief architecten, producteigenaren en ontwikkelaars, zal de vereisten opsplitsen in werkeenheden, gepland in een werkcyclus van twee weken, een “sprint” genaamd. Dit proces is erg belangrijk en we moedigen klanten aan om erbij betrokken te zijn, aangezien het team deze sessies gebruikt om inzicht te krijgen in de complexiteit van de use cases die ze moeten oplossen, ze steunen op medeteamleden om te brainstormen over de beste resultaten en zich vervolgens te committeren aan een vaste hoeveelheid werk voor de komende twee weken.

ontwikkelen

Focus is de sleutel. Om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke snelheid krijgen op de ontwikkelingsitems, doen we ons best om onderbrekingen tijdens sprints te voorkomen. Om dit te bereiken terwijl we toch zicht hebben op de voortgang, dwingen we elke ochtend een project “stand up” af met het team. Deze snelle sessies worden gebruikt om problemen aan de orde te stellen en de voortgang met het team te delen. Mocht er zich een probleem voordoen, dan zal de projectmanager die aan het project is toegewezen zijn best doen om het probleem voor de ontwikkelaar te deblokkeren.

test

Test, test en test opnieuw. Testen is een belangrijk onderdeel van ons ontwikkelingsproces. Deze fase loopt in de meeste gevallen parallel met de ontwikkeling. We leggen veel nadruk op het ervoor zorgen dat de ontwikkelaars waar mogelijk geautomatiseerde tests schrijven voor elke eenheid van het geleverde werk. Deze inspanning vooraf wordt later in het project nuttig wanneer componenten worden samengebracht en om het risico van regressietesten te minimaliseren wanneer het project live is. Handmatige tests worden ook continu uitgevoerd door het Testing Lab op alle werkeenheden.

devops

Work smart not hard. De sleutel tot een goede snelheid op de pijplijn voor softwareontwikkeling is om zoveel mogelijk te automatiseren. OV Devops omvat buildautomatisering voor snelle implementaties, continue levering voor snelle feedback, versiebeheer, statische code-analyse voor de beste praktijken en naleving van beveiligingsstandaarden, en verificatie van pull-aanvragen door andere teamleden.

Ons werk

Kijk wat we hebben gedaan

Steyn City-app

MyAko

MyAko / E-learning-oplossing die leren en ontwikkelen, prestatiebeheer en realtime dashboards biedt.

Electric Blue Ontwerp

Toegangscontrole

Een toegangs- en bewakingsoplossing die toegangscodes maakt, hetzij handmatig, hetzij gegenereerd met dynamische en aangepaste workflows.

Pro Touch-applicatie

Warehouse Link

Een oplossing om elk magazijn te optimaliseren. Beheer uw workflows, bestellingen, transportschema’s en laadplanning.
Software

Hoe doen we dat?

Wat we doen

Onze andere diensten

Ontwerp lab

Productmanagement lab

Strategie & advieslab

Wil je game-veranderende software?